Rajoni

Ekstremisti katolik, Gjergj Dedaj në vend të shkarkimit bëhet ambasador në Maqedoni

Ekstremisti katolik, Gjergj Dedaj në vend që të shkarkohet nga kjo pozitë për shkak të fyerjes që i bëri Turqisë, do ngrihet në pozitë. Ai do ta përfaqësojë diplomacinë kosovare në Maqedoni. Këtë e ka bërë të ditur vet Dedaj përmes një postimi në Facebook.

Ai është fotografuar pranë një hoteli në Maqedoni i cili mbanë emrin “ambasador”.

Së fundmi Grupi parlamentar 6+ kërkoi shkarkimin e tij nga posti i zv.ministrit të Punëve të Jashtme, për shkak të një shkrimi të tij në Facebook, ku kishte thënë se Turqia dhe Serbia synojnë që përmes emisarëve të tyre të rikthehen në Kosovë, e të cilët sipas tij duhet të  nga vendi i Gjergj Kastriotit, por kryeministri Haradinaj vetëm reagoi ndaj kësaj deklarate duke e quajtur të papranueshme.

Turp që ky ekstremist katolik të ngrihet në pozitë, ku deklaratat e tij janë fyese dhe të pabaza.

Burimi: Koha islame

OPINIONE