Elona Gjebrea përgëzon Marjam Raxhavin për mbajtjen e skllevërve modernë në Tiranë

Ndërsa zgjedhjet demokratike ecin përpara, zgjedhjet e ardhshme parlamentare të Shqipërisë janë aq keq sa s’bëhet. Protestat dhe trazirat kanë karakterizuar rrugën drejt zgjedhjeve të qershorit. Opozita zyrtare po vazhdon një bojkot tre mujor të parlamentit dhe po kërcënon të bojkotojë vetë zgjedhjet. Protesta është e rrënjosur në akuzat për korrupsion dhe njëanshmëri në qeverinë … Continue reading Elona Gjebrea përgëzon Marjam Raxhavin për mbajtjen e skllevërve modernë në Tiranë