Bota

Erdogan: Dyert dhe zemrat tona kanë qenë të hapura deri në fund për të shtypurit

Erdogan: Dyert dhe zemrat tona kanë qenë të hapura deri në fund për të shtypurit që kanë ardhur në tokat tona nga Spanja e deri në Afrikën Veriore.

Erdogan: Në mendjet dhe zemrat tona nuk ka pasur dhe nuk do të ketë vend për diskriminim.

Erdogan: Së fundmi rreth 4 milionë njerëz nga Siria dhe Iraku janë të mirëpritur në vendin tonë, në mesin e të cilëve gjenden vëllezërit tanë arabë, kurdë, turkmenë si dhe asirianë, jezidë dhe njerëz të grupeve të besimeve të ndryshme./AA

OPINIONE