Bota

Erdogan: Hamasi nuk është organizatë terroriste dhe palestinezët nuk janë terroristë

Presidenti Recep Tayyip Erdogan Kryeministrit të Izraelit, Benjamin Netanyahu nëpërmjet llogarisë së tij në Twitter i dërgoi një mesazh të dytë në lidhje me Palestinën dhe palestinezët.

Në postimin e tij Presidenti Erdogan shkruan se “Hamasi nuk është organizatë terroriste dhe palestinezët nuk janë terroristë, ndërsa shtoi se e gjithë bota solidarizohet me popullin palestinez përballë tiranëve.

Në mes tjerash Presidenti Erdogan në mesazhin e tij thekson se Hamasi është një organizatë e rezistencës e cila mbron popullin palestinez nga okupatorët./ trt