Bota

Erdogan kërkon heqjen e bllokadës së Arabisë Saudite kundër Katarit

Presidenti i Turqisë kërkoi heqjen e bllokadës së Amerikës kundër Katarit.

Rexhep Taip Erdogan, presidenti i Turqisë, të mërkurën vuri në dukje bllokadën e vendosur nga Arabia Saudite dhe disa shtete të tjera arabe kundër Katarit dhe deklaroi se bllokada e gjithanshme ndaj popullit të një vende në asnjë mënyrë nuk është veprim njerëzor. Ai shtoi: Zhvillimet e Katarit dhe veprimet e bëra kundër Katarit dhe kundër qytetarëve katariotë, tregojnë një veprim të padrejtë. Arabia Saudite dhe disa vende të tjera aleate të saj kanë ndërprerë marrëdhëniet e tyre me Katarin./ PT

OPINIONE

INTERVISTA