Bota

Erdogan: Ne shtypëm dhe vazhdojmë tu shtypim kokën të gjitha organizatave terroriste

Presidenti dhe njëherësh kryetari i Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti), Recep Tayyip Erdogan, preku në luftën e Turqisë kundër terrorit.

Në fjalën e mbajtur gjatë programit të prezantimit të kandidatëve të partisë së tij për kryetarë të bashkive të nënprefekturave të Ankarasë në zgjedhjet vendore që do të mbahen më 31 mars 2019, Presidenti Erdogan tha se “Ne shtypëm dhe vazhdojmë tu shtypim kokën të gjitha organizatave terroriste të ushqyera nga forcat e errëta përfshirë edhe organizatat terroriste PKK, PYD, DAESH dhe FETO”.

OPINIONE