Bota

Erdogan: Turqia lufton për të zgjidhur krizën humanitare

Presidenti Erdogan thotë se Turqia lufton për të zgjidhur krizën humanitare pasi refugjatët largohen nga Siria dhe “për të ruajtur sigurinë e tokave tona”.

Presidenti Erdogan thotë se në Idlib, në veriperëndim të Sirisë, Turqia nuk ka problem të veçantë me Iranin apo Rusinë.

Erdogan: Për migrantët e parregullt, epoka e sakrificave të njëanshme tani ka mbaruar.

Erdogan: Që kur Turqia hapi kufijtë, qindra mijëra migrantë janë nisur për në Evropë, ky numër së shpejti do të arrijë në milionë./AA

OPINIONE