Kultura

Ermal Muca, djali i mulla Selim Muces u uron krishtlindjen shqiptareve ne Kanada

Ermal Muca, ambasadori me origjine gollobordase i Shqiperise ne Kanada u uron shqiptareve te Kanadase gezuar Krishtlindjet. Ndersa babai i Ermalit ka qene kryemyftiu i Shqiperise, djali i tij ne urimin e vitin 2018 duket se eshte konvertuar ne fene e te pareve te tij bullgare, Krishterimin. Ne urimin e fundvitit Ermali nuk uron vitin e ri, por Krishtlindjen. U kujton shqiptareve te Kanadase se ata duhet te festojne vitin e heroit shqiptaro-serb Skenderbeut ne nje kohe qe shqiptaret e Kanadase heroj te tyre kane anglikanet e Londres dhe jo katoliket e Vatikanit.

Shiheni me poshte urimin e Ermal Selim Muces, djalit te ish myftiut te Shqiperise i cili sillet sikur te kete lene fene e te atit dhe te kete perqafuar fene e Skenderbeut.