Shqiperia Sociale

Fëmijës rom i kap dorën dera e autobusit, shoferi nuk reagon (FOTO)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur dje në Tiranë ku një vajzë e vogël e komunitetit rom i ka ngecur dora tek dera e urbanit dhe shoferi jo vetëm që nuk e ka hapur derën, por vazhdon udhëtimin sikur asgjë mos të kishte ndodhur. Sipas qytetarit që ka shkrepur foton, shoferi nuk e ka vrarë mendjen, pikërisht se vajza ishte rome. Një gjest diskriminues dhe çnjerëzor që ka indinjuar këdo që e ka parë./ JOQ

Etiketa