Uncategorized

Festa e Botërorit në Çeçeni: Ramzan Kadirov pret Muhamed Salah

Grozni, kryeqyteti i Çeçenisë, ka përjetuar orë të veçanta, tërë entuziazëm, pasi përfaqsuesja e Egjiptit mbërriti aty për Botëror. Ka qenë vetë Ramzan Kadirov, njeriu i parë i vendit kaukazian që ka dalë të presë yllin Muhamed Salah, duke pozuar me të. Gjithashtu, për nder të egjiptianit, ka patur dhe performanca artistike.