Shqiperia Sociale

“Fiks Fare” denoncon rrjetin e pedofilëve. Rastet, në Shqipëri e Kosovë

“Fiks Fare” ka zbuluar një rrjet pedofilësh që veprojnë në Shqipëri dhe Kosovë.

Gazetarët e emisionit investigativ treguan mbrëmjen e të mërkures sesa lehtë bien prè e këtyre abuzuesve, fëmijët minorenë.

Nëpëmjet dy profileve të hapura prej tyre në Facebook, të një djali dhe një vajzë minorene, ata kanë zbuluar sesi funksionon rrjeti i pedofilëve dhe sesi ata afrohen me fëmijët.

Mangësia që ka Kodi Penal në Shqipëri, i cili nuk e parashikon krimin e pedofilisë në rrjetet sociale, ka çuar në lulëzimin e këtij fenomeni kohët e fundit.

Detajet i mësoni pas edicionit qendror të lajmeve, në emisionin “Fiks Fare”.

OPINIONE