Bota

Filipinasi konvertohet në Islam në malet Allahuekber të Turqisë (video)

Onie Celespara, një qytetar nga Filipinet, dëshmoi deklaraten islame shehadetin dhe u bë musliman duke ndryshuar madje edhe emrin e tij në Abdullah. Ai vendosi të konvertohej në Islam gjatë një ngjitjeje tradicionale në përkujtim tëdëshmorëve të Sarikamishit, e cila u mbajt në malet Allahuekber në Turqinë verilindore./yenisafak/Gazeta Impakt