Teknologji

Fitimet e “Twitter”-it bien, por rritet numri i përdoruesve

Rrjeti social Twitter njoftoi se fitimet e saj neto në tremujorin e katërt nga 255 milionë dollarë ranë në 119 milionë dollarë në të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Kompania e teknologjisë me bazë në San Francisko tha se ka realizuar të ardhura neto prej 15 cent për aksion. Fitimet, të rregulluara për fitimet dhe shpenzimet e njëhershme, ishin 17 cent për aksion.

Shërbimi i mesazheve të shkurtra shënoi të ardhura prej 1.01 miliardë dollarë në këtë periudhë që është 11 për qind më shumë se një vit më parë.

Për të gjithë vitin, Twitter realizoi të ardhura neto prej 1.47 miliardë dollarë me të ardhura prej 3.46 miliardë dollarë.

Kompania kishte 152 milionë përdorues të përditshëm në tremujorin e fundit nga 145 milionë në tremujorin e kaluar./AA