Emisioni IMPAKT

Fitorja e Imamoglut ne Stamboll dhe e ardhmja e Islamit ne Turqi

Dr. Olsi Jazexhi komenton fitoren e kandidatit te CHP-se ne Stamboll dhe nisjen e renies se AK Partise se Erdoganit ne Turqi. Ai analizon historine e Islamit politik ne Turqi dhe betejen e gjate te prof. Nexhmedin Erbakanit per te transformuar Turqine nga nje vend vasal i Amerikes ne nje vend udheheqes ne boten e Islamit. Tregohet si Erdogani erdhi ne pushtet dhe vizioni i tij politik.