Shqiperia

FOTO/ Brenda Bibliotekës Kombëtare, shikoni si po i thajnë librat

Biblioteka Kombëtare njoftoi shpalljen e emergjencës dhe do të qëndrojë e mbyllur nga data 25 deri me 30 qershor. Rreth 12 mijë tituj librash janë lagur nga shiu i datës 23 qershor. Deri kur të rihapet sërish, gjendja në bibliotekë do të jetë kjo që shihni në këto foto.