Shqiperia

Fotoja e protestës që po bën xhiron e botës…

Mediat ndërkombëtare kanë raportuar protestën e sotme të opozitës, e cila u mbajt jashtë parlamentit dhe ku kishte edhe përleshje fizike ndërmjet protestuesve dhe policisë. Në mediat e huaja është publikuar edhe një fotografi, ku shihet sesi është dhunuar në mënyrë barbare një grua dhe lënë në rrugë.

Siç e shihni edhe vetë, gruaja ndodhet në rrugë dhe në një gjendje të mjerueshme. Kjo foto ka bërë xhiron e botës në media të huaja që pasqyruan ngjarjet politike në vendin tonë.

Etiketa

OPINIONE