Rajoni

Fotolajm/ Ambasadori Amerikan në Kosovë Greg Delawie instrukton Arbana Xharrën kundër islamit dhe muslimanëve?

Të jetë vallë një intervistë gazetareske? Pa letër, pa mjete të punës dhe pa asgjë, është e pabesueshme!

Në foto shihet një bisedë miqësore mes Islamofobes Arbana Xharra dhe Ambasadorit amerikan në Kosovë Greg Delawie, sigurisht që ambasadori mund t’i premtojë Xharrës ndonjë medalje tjetër nga SHBA-ja, nëse ajo vazhdon rrugën ne sulmin ndaj muslimanëve dhe akuzave te ndryshme ndaj Islamit në Kosovë.

Islamofobja Xharra njihet gjerësisht për sulmet e saj ndaj Islamit, muslimanëve dhe Lëvizjes Vetëvendosje në Kosovë, gje qe te jep pershtypjen që për gjithë këto sulme ajo ka mbrojtje mjaft te mirë nga SHBA-ja, e cila nuk nguron madje edhe ta dekorojë me medalje.//Gazeta Impakt

OPINIONE