Shqiperia

Fotot/ Si e përdhosën protestuesit zyrën e Ramës

Ndryshe nga protesta e mëparshme kur një manifestues demokrat bëri ujin e hollë në derën e kryeministrisë, këtë herë u gjetën forma më të sofistikuara për të përdhosur zyrën e Ramës. Organizatorët kanë marë një projektor dhe mu në dritaret e katit të dytë të kryeministrisë kanë shfaqur parrullat, Rama IK, Shetet mafioz (në anglisht), drejtësi për të gjithë dhe disa sllogane kundër oligarkisë.  këtë herë me njollosjen e mureve, ndezjen e celularëve dhe me parrullat e projektuara mbi zyrën me flutura pdistët kanë gjetur mënyra më simbolike për të fiksuar në memorie slloganet e lëvizjes së tyre.