Shqiperia

Frikë nga Vettingu? Gjyqtari ‘ia mbath’ nga sistemi i drejtësisë: Jam sëmurë

Astrit Haxhialushi që ka qenë më herët anëtar i KLD është dorëhequr nga detyra. Sipas informacioneve mësohet se Haxhialushi ka paraqitur dorëheqjen në Presidencë si dhe pranë Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Gjyqtari ishte pranë daljes para Vettingut, por nuk ishte caktuar një datë për të.

Sipas kërkesës së depozituar në tre institucionet, motivacioni për largimin nga sistemi i drejtësisë është bërë për arsye shëndetësore./ tpz

OPINIONE

INTERVISTA