Bota

Gatishmëria e Moskës për “Luftën Fundi i Botës”

Sipas raporteve amerikane, Moska është vendosur në gatishmëri për luftën Armagedon ( lufta e fundit të botës).

Agjencia e shërbimeve informative ushtarake të Amerikës ka raportuar se Kremlini duke ruajtur bazat e tij bërthamore nëntokësore në Moskë, është i gatshëm për luftën e fundit të botës. Këto baza dhe nënstrehime mund të përdoren në rast të një lufte bërthamore dhe aty mund të strehohen me mijëra njerëz. Agjencia në fjalë ka arritur të zbulojë bazën bërthamore nën godinën e Kremlinit dhe nën universitetin e Moskës të cilat mund të përdoren nga autoritetet ruse. Më herët kjo agjenci ka paralajmëruar s Rusia po ndërtona me dhjetëra nënstrehime nëntokësore në të gjithë vendin./ PT