Rajoni

Gazeta serbe: 160 shqiptarë janë akuzuar për krime lufte nga Gjykata në Serbi

Gazeta serbe Blic shkruan se 160 shqiptarë janë akuzuar për krime lufte nga Zyra e Prokurorisë në Gjykatën për Krime Lufte në Serbi.

Në gazetë shkruhet se kjo prokurori ka dëshmi se kanë kryer krime ndaj civilëve serbë dhe civilëve të etnive të tjera.

Ndërkohë Gjykata Serbe është treguar e paaftë të dënojë pjestarët e ushtrisë serbe që kanë kryer krime në Kosovë.

OPINIONE