Islamofobi Shqiperia Video

Gazetari Bledian Koka shuplake hoxhallareve qe perdorin fjalen “Zot” ne vend te fjales “Allah”

Kryeredaktori i televizionit Fax News dhe gazetar i njohur Bledian Koka si nje besimtar i thjeshte musliman i jep nje leksion hoxhallareve frikacake, qe per shkak te presionit dhe paragjykimeve nga antiislamistet nuk i referohen Zotit me emrin e tij me te bukur Allah. Sipas tij dicka e tille eshte e pa pranueshme dhe e turpshme.