Shqiperia

Gjirokastër/ Mbyllen pjesërisht tri fasoneri dhe Drejtoria e Tatimeve

Pas përhapjes së shpejtë të virusit Covid në Gjirokastër, ISHSH në bashkëpunim me policinë e shtetit ka përforcuar kontrollet dhe masat parandaluese.

Inspektorati Shëndetësor Shtetëror Gjirokastër ka vendosur disa masa disiplinore Covid-19.

Mësohet se janë gjobitur 4 persona me nga 700 mijë lekë të rinj për thyerje karantine.

Janë mbyllur pjesërisht për 1 fasoneri në Gjirokastër dhe 2 në Përmet.

Është kryer inspektim në spitalin rajonal “Omer Nishani” ku është lënë detyrë dezinfektimi i ambienteve dhe izolimi i detyruar për 7 persona pozitivë, 4 infermiere dhe 3 sanitare.

Po ashtu është bërë mbyllje e pjesshme e Drejtorisë së Tatimeve pasi shtatë punonjës administrate rezultuan pozitiv./tpz

OPINIONE