Shqiperia

Greqi-Shqipëri, zhvillohet raundi i parë i negociatave

Sot u zhvillua në Tiranë raundi i parë i bisedimeve mes Shqipërisë për Greqisë për kufizimin e zonave detare. ​
Lajmi është bëri i ditur nga Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme. Takimi u zhvillua në një klimë konstruktive dhe bashkëpunuese.

“Sot, me datë 30 prill 2018, u zhvillua në Tiranë raundi i parë i bisedimeve mes Shqipërisë dhe Greqisë për kufizimin e zonave detare. Takimi u zhvillua në një klimë konstruktive dhe bashkëpunuese”, thuhet në njoftim.