Bota

Greqia punëson mësues myslimanë

Ministria greke e arsimit ka punësuar dhjetëra mësimdhënës myslimanë në shkollat e rajonit Trakia, në verilindje të Greqisë.

Sipas agjencisë së lajmeve Kur’anore IKNA, Ministria e arsimit e Greqisë tha të enjten se 120 mësimdhënës myslimanë janë punësuar në rajonin Trakia, me shumicë turke, të cilët do të angazhohen për aktivitete mësimore në xhami dhe shkolla për t’i mësuar fëmijëve mësimet fetare./ PT

OPINIONE

INTERVISTA