Shqiperia

Hapja e negociatave tashmë është e sigurtë, për herë të parë në Shqipëri gara e bukurisë “Miss trans Albania”

Në Shqipëri do të zhillohet për herë të parë gara e bukurisë për tranvestitët dhe transeksualët. Konkursi do të organizohet në datë 23 dhjetor.

“Miss trans Albania” do të quhet spektakli ku do të sfidojnë tranvestitë dhe transeksualë, të cilët do të garojnë për të rrëmbyer kurorën.

Xheni Karaj, aktivistja e njohur e LGBT ka filluar të reklamojë eventin. Në një postim në Facebook Karaj bën thirrje se të gjitha vajza që kanë tualete dhe fustane t’i dhurojnë pasi organizohet Miss trans.