Shqiperia

Hidhte mbetjet në plazhin e Durrësit, policia çon në prokurori kompaninë e ndërtimit

Një firmë ndërtimi që hidhte ujëra të ndotura në detin e Durrësit është proceduar penalisht nga policia.

Autoritetet njoftojnë se ngjarja ka ndodhur në zonën e fshatit Hamallaj, ku një firmë ndërtimi hidhte mbetjet e saj në ujërat e detit.

“Menjëherë nga ana e Efektiveve të Stacionit të Policisë Manëz, u ushtruan kontrolle dhe afër grykëderdhjes së kanalit ujëmbledhës të Hidrovorit në fshatin Hamallë, Njësia Administrative Sukth u konstatua se një firmë ndërtimi, punimet zbatuese të së cilës drejtoheshin nga shtetasja M.Zh, po gërmonte e pastronte kanalin duke i hedhur ujërat e pastrimit në det dhe ndotur atë“, – sqaron policia.

OPINIONE