Shqiperia

Holanda i thotë “Jo” negociatave për Shqipërinë, “po” për Maqedoninë

Parlamenti i Holandës ka vendosur që të mos hapen negociatat për Shqipërinë, ndërsa ka rënë dakord që negociatat të çelen me Maqedoninë e Veriut.

Vendimi sapo është marrë nga parlamenti, ndërsa i rekomandohet Komisionit Europian të mos hapë negociatat.

Si shkak kryesor bëhet me dije është mosarritja e rezultateve në luftën ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit.