Shqiperia

I vihet zjarri zyrave të ALUIZNI-t në Fushë Krujë, tentohet të digjen dokumentet

Një zjarr ka rënë dje në zyrat e ALUIZN-it në Fushë Krujë.. Mësohet se janë tentuar të digjen arkivat e këtij institucioni.

Zjarri është vënë fillimisht në zyrën e drejtorit të zyrës se ALUIZN-It.

Policia dhe zjarrfikësja kanë mbërritur në vendngjarje dhe ka bërë të mundur shuarjen e zjarrit.

Policia ka deklaruar së zjarre vënia dyshohet te jete e qëllimtë, për te djegur arkivat.

Policia dyshohet e qëllimtë me qellim humbjen e gjurmëve për shkeljet e punonjësve.

OPINIONE