Shqiperia

IKMT shemb sot me shpërthim të kontrolluar pallatin nëntë katësh në Durrës

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit njofton se do të shembë sot me shpërthim të kontrolluar një pallat 9 katësh në Durrës.

Pallati do të shembet pasi është dëmtuar nga tërmeti i 26 nëntorit i vitit të kaluar. IKMT bën të ditur se në trupin e objektit janë hapur 1100 furnela dhe është vendosur një sasi prej 40 kg lëndë plasëse.

Njoftimi:

KMT shpërthim të kontrolluar në pallatin 9 katësh

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit, do të shëmbi sot me shpërthim të kontrolluar një pallat 9 katësh në Durrës i cili ishte i dëmtuar nga tërmeti i 26 Nëntorit 2019. Në trupin e objektit janë hapur 1100 furnela dhe është vendosur një sasi prej 40 kg lëndë plasëse dhe parashikohet që detonimi të bëhet në orën 15 të pasdites.

/TPZ

OPINIONE