Shqiperia

Ilir Meta: S’e dëgjova Orbanin kur më paralajmëronte për Sorosin

Ilir Meta tha se kryeministri hungarez Viktor Orban, e kishte paralajmëruar për rrezikun që paraqiste George Soros, por ai nuk e kishte besuar.

“Kam dy fjalë për George Soros.

S’e kam dëgjuar me vëmendje Orbanin, kur i flisja me gjithë dashuri për George Sorosin dhe më tha kini kujdes se nuk është aq demokrat sa c’duket dhe shpesh komploton.

Atëhere na ndihmoi se ishim në opozitë. Unë i uroj Sorosit jetë të gjatë.

Por unë s’jam Gruevski”, tha ai.