Rajoni

Imami kosovar hedh dyshime mbi qëllimin e vizitës së Clintonit në Kosovë

Hoxha nga Vitia e Kosovës, Mubarek Misini ka hedhur dyshime mbi qëllimin e vizitës së Bill Clintonit në
Kosovë. “Sikur ta di se me çfarë qëllimi ka ardhur Clinton në Kosovë!? Do të shokohen shumica kur të
zbulohen me kohë këto qëllime!”, ka shkruar Misini në Facebook. Megjithatë, më vonë hoxha nga Vitia ka postuar një tjetër status ku sqaronte dhe thoshte se Clinton kishte ardhur në Kosovë për të mirë dhe si mik.

“Qëllimi është për të mirë o popull”, ka thënë Misini.