Emisioni IMPAKT Intervista Islamofobi

IMPAKT 50 – Ja sesi u dhunuan shqiptaret nje vit me pare per Izraelin

Ky emision eshte transmetuar para nje viti. Ai permban intervista ekskluzive per Impakt TV me tre muslimane. Ata jane shoqeruar nga policia si te dyshuar me kerkesen e Mosadit per rrezikshmerine e akteve terroriste gjate ndeshjes se futbollit Shqiperi -Izrael. Te tre tregojne sesi jane keqtrajtuar nga policia, si eshte shkelur ligji nga vete organet e policise, si nuk jane respektuar aspak te drejtat e njeriut, pse nuk i’u komunikua asnje akuze per cfare po trajtoheshin ne ate forme, pse policia i konsideroi fajtore dhe i trajtoi si te tille madje i kerkoi te mos flisnin me askend per kete ngjarje, etj. Deshmite e tyre jane tregues i dorezimit total te shtetit shqiptar para sherbimeve sekrete izraelite dhe te islamofobise ne Shqiperi.

Ky emision eshte cituar nga studimi EUROPEAN ISLAMOPHOBIA REPORT 2016, i cili gjendet ketu: http://www.islamophobiaeurope.com. Megjithate, sot pas nje viti qeveria shqiptare nuk ka kerkuar akoma falje ndaj muslimaneve shqiptare dhe askush nuk ka mbajtur pergjegjesi per cenimin e te drejtave fetare dhe njerezore qe u eshte bere mbi 150 muslimanesh shqiptare qe u arrestuan ne te gjithe vendin.