Emisioni IMPAKT

IMPAKT 78 – Situata ne Lindjen e Mesme : Bahrejni, Katari, Arabia Saudite

Marwa Osman e lidhur me skype nga Bejruti ne Liban shpjegon ne Impakt TV luften Saudite kunder Bahreinit, Katarit, Sirise dhe Jemenit per hir te Trumpit dhe Izraelit. Marwa tregon pse sauditet sulmojne Vellazerine Muslimane, Katarin, Palestinen, palestinezet etj ashtu sikur sulmon sektet e tjera ne rajon, dhe sesi ajo e perdor vehabizmin per te krijuar kaos ne rajon.