Emisioni IMPAKT

IMPAKT 94 – Gjeopolitika Boterore: Gylenizmi, Shqiperia dhe Turqia

Olsi Jazexhi, Alfred Cako dhe Emir Coskun bisedojne ne Impakt mbi gjeopolitiken boterore dhe impaktin e saj mbi Shqiperine. Bisedohet mbi gylenistet, FETO-n, vehabijte, luften ne Siri, grushtin e shtetit ne Turqi, konfliktin amerikano-turk, mbi Islamin ne Shqiperi dhe rolin e levizjes Gulen ne krijimin e nje Islami pro-amerikan etj.