Emisioni IMPAKT Intervista

IMPAKT 98: Xhihad 2.0? Cfare duan xhihadistet iraniane ne Shqiperi? (pjesa 2)

Anne Singelton – Khodabandeh nje qytetare britanike, ish xhihadiste iraniane sjell deshmite e tre ish-xhihadistesh iraniane (anetare te organizates te njohur si Mojahedin Khalq: MEK, MKO, NCRI, Rajavi cult. Keshilli i Rezistences Iraniane) te cilet kane braktisur organizaten e muxhahedineve ne Shqiperi. Dezertoret nga organizata xhihadiste tregojne sesi u radikalizuan, si u trushpelane dhe u mbajten si skllever nga kulti Raxhavi dhe sesi me pas fituan lirine nga organizata muxhahedine.

Emisioni eshte ne anglisht.