Shqiperia

Ish aktori i ‘Portokallisë’ kandidat i PS-së për Bashkinë Kolonjë

Për Bashkinë e Kolonjës Partia Socialiste do të kandidojë ish aktorin e Portokallisë, Erion Isai. Ai u bë i njohur për publikun me rolet e tij ne “Portokalli” e më pas me largimin prej këtij speklakti të humorit u shfaq në “TV Klan”. Më pas Isai u emërua si Drejtor i Qendrës Kombëtare të Kulturës për Fëmijë dhe Teatrit të Kukullave. Detyrë që e mban prej majit të vitit 2018 me vendim të Këshillit të Ministrave. Emërimi i tij në këtë post erdhi si shpërblim nga Rama prej faktit se Isai doli publikisht në mbrojtje të idesë për shembjen e Teatrit Kombëtar. Kandidimi për Bashkinë Kolonjë është shpërblimi i dytë për të nga Partia Socialiste./lapsi