Shqiperia

Ish-kryetarja e Gjykatës së Lartë ‘ngec’ në Vetting, KPK shkarkon nga detyra Shpresa Becaj

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka dhënë sot vendimin për ish-kryetaren e Gjykatës së Lartë Shpresa Becaj duke e shkarkuar nga detyra.

Sipas KPK, Shpresa Becaj nuk kishte bërë deklarim të pasurisë dhe nuk kishte dorëzuar deklaratat për figurën. Por vetë Becaj pretendoi se institucionet nuk i pranuan dokumentet./BW

OPINIONE

INTERVISTA