Ish-terroristi Ali Safavi akuzon Iranin për terrorizëm

Një deklaratë sensacionale pa fakte dhe prova por vetëm fjali, emra, një lexim të gërmëzuar dhe drithërues ku Drejtori i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu bëri publike një organigramë personazhesh që sipas tij kishte për qëllim të prishte festën e ashures në mars 2018 në Shqipëri trazoi mediat afër qeverisë dhe ngriti në këmbë opinonin … Continue reading Ish-terroristi Ali Safavi akuzon Iranin për terrorizëm