Islamofobi

Islamofobët Arbana Xharra dhe Alon Ben-Meir sulmojnë investimin e Kuwaitit në Drenas

Islamofobja Arbana Xharra vazhdon me sulmet ndaj vendeve të muslimane, veçanërisht ato që investojnë në trojet shqiptare.

Duke cituar një publikim të islamofobit Alon Ben-Meir për hapjen e një qendre kulturore në Drenas e cila është e financuar nga Kuwaiti islamofobia e dërgon fokusin e saj tek pllakata e varur në mur dhe jo tek investimi që është  bërë në të mirë të komunitetit.

Duhet thënë se Arbana Xharra dhe Alon Ben-Meir   janë gylenistë, islamofobë dhe tukofobë të njohur për sulmet e tyre të njëpasnjëshme që bëjnë.

Ja çfarë thotë islamofobja Xhara:

Profesori amerikan Alon Ben-Meir shkruan sot: Qender kulturore – edukative ne Drenas, e financuar nga Kuwaiti. Ne kete drase te varur, gjuha shqipe eshte e dyta pas arabishtes. Kosova po e ben zgjedhjen e vet. SHBA dhe vendet tjera Perendimore e shpetuan Kosoven njezet vjet me pare nga regjimi brutal. Tash ju qendroni ne kembet tuaja, dhe ju vendosni se cfare rruge deshironi te ndiqni. Suksese!

/gazetaimpakt