Islamofobi

Islamofobi Alon Ben-Meir quan Erdoganin mashtrues!

Islamofobi Alon Ben-Meir vazhdon me sulmet e tij ndaj presidentit të Turqisë Erdogan. Kësaj here ka thënë që edhe pse Erdogani nuk ka para, ai po vazhdon me ndërtimet e xhamive jashtë vendit dhe po i mashtron ato.

Gjithashtu ai ka thënë se Erdogani i përdorë imamët si operativë politik. Kujtojmë që vazhdimisht Alon Ben-Meir ka shprehur haptazi kundërshtit që ka ndaj Erdoganit në lidhje me ndërtimin e xhamive, ku ka thënë se Kosova nuk ka nevojë për xhamia por për punë dhe zhvillim ekonomik.

Ja statusi i tij në facebook!

“Edhe pse ai është pa para, Erdogan nuk po zvogëlon aktivitetet në ndërtimin e xhamive jashtë Turqisë për të shpallur axhendën e tij islamike. Ai vendos Imamët nga Turqia sikur të ishin operativë politikë. Ai po mashtron qeveritë të cilat nuk po e marrin seriozisht, të jenë të vetëdijshëm”!/Gazetaimpakt

OPINIONE

INTERVISTA