Islamofobi

Islamofobi Gjergj-Skënder Jashari sulmon Gëzim Kelmendin, turko-osmanofil i regjur që nuk na bëri si vetja

Islamofobi dhe katoliku fashist Gjergj-Skënder Jashari, vazhdon me sulmet e tij kundër besimtarëve muslimanë dhe Turqisë.

Së fundmi ai ka sulmuar me një fjalor fyes Kryetarin e Partisë Fjala në Kosovë, Gëzim Kelmendi duke thënë se ai është një turko-osmanofil i regjur, i lidhur ngushtë edhe me krimin e organizuar (Naser dhe Elvis Kelmendin), në promovimin dhe mbështetjen e  hoxhallarëve vehabi gjegjësisht të tillëve që ishin arrestuar për nxitje të urrejtjes.

Islamofobi sulmon Kelmendin duke thënë se ai nuk arriti që ti bindë shqiptarët të bëhen si ai, turk dhe osmanë, duke ironizuar edhe me rezultatin e Arritur nga Partia Fjala në zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë.

Statusi i Gjergj Jashari në Facebook:

Me rastine  zgjedhjeve parlamentare të parakohshme në Republikë të Kosovës, më 6 tetor 2019, Gëzim Kelmendi, turko-osmanofil i regjur, i lidhur ngushtë  edhe  me krimin e organizuar ( Naser dhe Elvis Kelmendin), në promovimin dhe  mbështetjen e  hoxhallarëve  vehabi gjegjësisht të  tillëve që  ishin arrestuar për  nxitje të urrejtjes, mos durimit fetar, dërgim të rinjëve në ISIS, në lidhje me terrorizmin islamik etj, fajtorin e ka gjetur.

Në reagimin e tij,  shihet  dëshpërimi  i pamasë, që Shqipëtarët nuk  u  bënë  si ai, Osman, turk, por e  dënuan  duke e  votuar vetëm  0.37%, gjë që në  shifra mund të themi se as 1000 vota nuk kishte marrë. Në krahasim me  vitet më parë, kishte fituar  edhe disa qindra vota më tepër, tashmë  Shqipëtarët  janë  vetëdijësuar, nuk duan të bëhen  turq, Osman. Edhe përkundër premtimeve alla-hoxhallarshe, që  partia e tij, do na ofronte “ xhehnetin”, “hyritë”, shërime  nga magjitë etj etj- me të cilat  bënim shaka  të gjithë Shqipëtarët gjatë fushatës parazgjedhore./Gazetaimpakt

OPINIONE