Islamofobi

Islamofobja Elida Jorgoni: kundërshton vendosjen e Memorialit përkjtimor Turk në Tiranë, i rrezikshëm dhe përhap kolerën!

Elida Jorgoni është personazhi ose më mirë islamofobja e radhës që kundështon vendosjen e memorialit përkujtimor të viktimave të grushtit të shtetit në Turqi duke shprehur haptazi mendimin e saj kundër kësaj përkujtimore.

Vendosjen e kësaj përkujtimore ajo e konsideron thjesh si një pllakë erdoganiste dhe jo si respektim i një akti të pazakontë të popullit turk në mbrojtje të shtetit Dekokracisë së tij, duke injoruar përpjekjen e tyre për ndalimin e grusht shtetit në Turqi.

Nga Liqeni, Parku Kombëtar i Tiranës është ngulur një pllakë erdoganiste shkruan ajo duke shtuar se kjo është e rrezikshme dhe përhap kolerën.

Reagimi i Elida Jorgoni nuk lidhet me asgjë tjetër veçse ndjenjës së saj prej një islamofobe dhe ky nuk është rasti i parë që ajo propagandon kundër miqësisë dhe vëllazërisë Shqipëri- Turqi.

Statusi i Elida Jorgoni në facebook:

“Fundjavë Ndryshe. Nga Liqeni, Parku Kombëtar i Tiranës është ngulur një pllakë erdoganiste. Është e rrezikshme, se përhap kolerën. /gazetaimpakt