Opinion

Itali arrestohen 2 shqiptarë me 8 kg kokainë dhe 21 000 euro

Nga GJERGJI THANASI

Policia e Ankonës të premten mbasdite u kapi 2 shqiptarëve 8 Kg kokainë dhe 21 000 euro të dyshuara si frut i trafikut tëdrogës.

Shqiptarëve I.T. lindur në v. 1977 dhe J.M. lindur në v. 1993 krahas drogës dhe pareve iu sekuestruan edhe 1 autoveturëme targa polake, 3 celularë, një navigator për automjete. Dyshqiptarët pas arrestimit u dërguan në Burgun Montaccuto(Montakuto) afër Ankonës./gazetaimpakt