Shqiperia

Itali, shqiptarja shiste kokainë në një mënyrë të çuditshme

Policia italiane ka arrestuar një shqiptare për trafik droge. 42-vjeçarja përdorte tezgën e saj në tregun e frutaperimeve në qytetin Ventimilja për aktivitetin kriminal. Gjatë kontrollit nga policia, shqiptares i është gjetur një sasi kokaine dhe 15 mijë euro. Ajo ka pranuar se trafikonte drogë në tezgën e saj. “Këtë e bëj prej 3 muajsh pasi kam probleme ekonomike”, është shprehur shqiptarja para agjentëve italianë.