Shqiperia

Ja dhe këshilltari i LSI: Dakord me rritjen e çmimit të ujit

Këshilltari i LSI në Këshillin Bashkiak të Tiranës, Agim Kraja u shpreh pro rritjes së çmimit të ujit me 65 lekë për m3 nga 45 lekë për m3 që është aktualisht.

Ai kërkoi hedhjen në votim të projektvendimit dhe miratimin e propozimit të Bashkisë së Tiranës.

“Jam dakord me këtë vendim, për rritjen e çmimit të ujit.

Investimi në rrjetin e ujësjellësit është i domosdoshëm. S’është problem rritja e ujit në këtë masë, në këtë përqindje“, u shpreh Kraja.

OPINIONE