Historia Rajoni

Ja sesi të krishterët serbë i dëbuan muslimanët nga Serbia për në Kosovë (video)

Fakte nga përndjekja dhe dëbimi i muhaxhirëve muslimanë nga Serbia për në Kosovë.

Me rastin e 140 vjetorit te përndjekjes dhe dëbimit të muslimanëve nga trojet e tyre, Nazmi Vishesella ka arritur të posedojë shume tapi të tokave të tyre nga arkivat botërore.