Shqiperia

“Jeni për gjynah” Ylli Dylgjeri ironizon 7 ‘viktimat’ e Karabinës

Pas kallëzimit në prokurori të Ministres së Arsimit Mirela Karabina, nga ana e 7 drejtorëve të MAS, ka ardhur dhe reagimi i Ylli Dylgjerit.

Me anë të një postimi në Facebook, Dylgjeri ka ironizuar këtë veprim të drejtorëve të MAS, duke ju thënë se janë bërë për gjynah.

Ja çfarë shkruan Dylgjeri:

7 Drejtorët e MAS i janë drejtuar Prokurorisë.

Akuza: Janë të stresuar e intimiduar nga Ministrja Karabina!!!

Gjysma e së keqes. Ministria Karabina mirë  që nuk ju ka vrarë… me atë mbiemër.

Kërkoni më mirë demilitarizimin e Ministres… se edhe kështu me “pushkë e penë”  për Mëmëdhenë nuk shkon në 2017!!!