Bota

Jo vetëm lumturi, Disneyland ka edhe anë të errëta

Disneyland vendi i shumë ëndërruar nga fëmijët, në fakt nuk është shumë i lumtur sic edhe duket.

Pas magjisë së Disney-t, fshihen mijëra të punësuar që nuk është se përjetojnë ditët më të lumtura të jetës; fundja janë në punë.

Sipas Times, në Disney ka rreth 62.000 të punësuar, të cilët duhet të ndjekin 2 rregulla bazë.

Rregulli numër 1 – Fjalia që një punonjës në Disney nuk duhet të thotë KURRË është: “Nuk e di!”

Nuk ka rëndësi pyetja, përgjigjja nuk duhet të jetë KURRË “Nuk e di”.

Rregulli është i qartë dhe nuk pranon përjashtime në varësi të pyetjes. Nëse merr një pyetje idiote, ktheja me një përgjigje idiote; nëse një vogëlushe të pyet se ç’do hajë Hirushja në darkë pas festës me fishekzjarre në pallatin e Princit, improvizo.

Rregulli numër 2 – Mos harro rregullin #1!/tesheshi