Sport

Jose Mourinho: Ibrahimoviç mund të largohet kurë të dojë

“Jam shumë i qetë dhe po pres vendimin e tij, nëse ai do të qëndronte do të isha shumë i lumtur, nëse vendimi i tij është që të largohet atëherë do të na duhet të gjejmë një lojtarë tjetër”, ka deklaruar Jose Murinho per Slatan Ibrahimoviç, duke ja lene rrugen e hapur per largim, kur Ibrahimoviç te deshiroje.//Gazeta Impakt